Humlebæk Møbellakering

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Sprøjtemaling af køkkenlåger

Sprøjtemaling af køkkenlåger med et frisk lag maling og ny finish kan gøre underværker i dit køkken. 

Uanset om du ønsker at gå efter et helt nyt look eller bare opdatere farven på dine eksisterende køkkendøre, kan sprøjtemaling af køkkenlåger have en stor effekt. 

For ikke at nævne, at det også kan være en god måde at øge værdien af dit hjem på, hvis du overvejer at sælge det senere hen.

Hos Humlebæk Møbellakering har vi specialiseret os i sprøjtemaling af køkkenlåger

Vi mener, at sprøjtelakering af lågerne er den bedste måde at opnå et flot og lækkert resultat på. 

En nem og billig måde at forvandle rummet på er ved at sprøjtemale dine køkkenlåger. 

Hos Humlebæk Møbellakering har vi specialiseret os i denne teknik og hjælper gerne med at puste nyt liv i dit køkkenrum. 

Kontakt os i dag for at få mere at vide om møbellakering og vores ydelser, eller for at booke en aftale.

Ring på

Eller udfyld kontaktformularen

Altid gode priser

Du får altid kun gode og fair priser, når du handler hos Humlelak!

Altid god service

Du får altid god og personlig betjening. Vi lever af at gøre vores kunder tilfredse!

15+ års erfaring

Vi har over 15 års erfaring med møbellakering og ved, hvad vi laver!

Fordelene ved sprøjtemaling af køkkenlåger

Møbellakering og sprøjtelakering i Humlebæk

Sprøjtemaling skaber et nyt look

Når du hyrer et professionelt firma som Humlebæk Møbellakering til at sprøjtelakere dine køkkenlåger, kan du være sikker på, at du opnår en finish af høj kvalitet og med et professionelt udseende. Det skyldes blandt andet, at vi bruger specialudstyr og teknikker, der giver dine låger et glat og jævnt lag maling.

Beskyt dine låger

En anden fordel ved at sprøjtelakere dine køkkenlåger er, at det giver et ekstra lag beskyttelse mod slitage. Med tiden kan madfedt og madstænk beskadige og misfarve malede overflader – men med regelmæssig rengøring kan du holde dine døre så gode som nye i mange år fremover – særligt hvis du vælger at få dem sprøjtelakeret fra tid til anden.

Forøg din boligs værdi

Som nævnt, er en af de gode ting ved at opdatere dine køkkendøre med et nyt lag maling, at det kan øge værdien af dit hjem, hvis du nogensinde beslutter dig for at sælge – og som minimum få dit køkken til at tage sig pænere ud. Hvis du planlægger at sætte dit hus til salg i den nærmeste fremtid, så overvej at give os et kald – lidt albuefedt (eller i dette tilfælde spraymaling) kan gøre meget for at øge din boligs gensalgsværdi!

Vi lakererer alle disse typer af møbler - og mange flere!

Reoler

Køkkenlåger

Kommoder

Garderobeskabe

Senge

Borde

Døre

Børnemøbler

Reoler

Køkkenlåger

Kommoder

Garderobeskabe

Senge

Borde

Døre

Børnemøbler

Reoler

Køkkenlåger

Kommoder

Mange flere...

RING I DAG FOR ET GODT TILBUD!

Lakering af køkkenlåger

Lakering af køkkenlåger et en af Humlebæk Møbellakerings mange specialiteter! 

Lakering af køkkenlåger er en af dine bedste muligheder, hvis du vil lave et make-over af dit køkken. 

– Du kan enten få et helt nyt køkken, eller du kan blot få en professionel til at give dine køkkenlåger et nyt lag maling.

Hvis du leder efter en måde at give dit køkken et ansigtsløft på, så er lakering af dine køkkenlåge af en professionel møbellakerer en god mulighed.

 Det vil ikke kun lyse rummet op, men det kan også tilføje noget personlighed.

Altid gode priser

Du får altid kun gode og fair priser, når du handler hos Humlelak!

Altid god service

Du får altid god og personlig betjening. Vi lever af at gøre vores kunder tilfredse!

15+ års erfaring

Vi har over 15 års erfaring med møbellakering og ved, hvad vi laver!

De mange fordelene ved lakering af dine køkkenlåger

En af de største grunde til, at det er en god idé at male dine køkkenlåger, er, at det er en overkommelig måde at opnå en stor effekt på. Hvis du arbejder med et stramt budget, så er dette helt sikkert et projekt, der er værd at overveje. Priserne hos Humlebæk Møbellakering er altid fair, så alle kan være med!

Sammenlignet med andre køkkenrenoveringsprojekter som f.eks. nye bordplader eller apparater er det relativt billigt at få nylakeret dine køkkenlåger.

Få et nyt udseende i dit køkken uden større renoveringer. Hvis du ikke ønsker at udskifte dit køkkenet, men stadig ønsker at opdatere dit køkkens udseende, er lakering af dine køkkenlåger den perfekte løsning.

Det er en hurtig og nem måde at ændre stilen i dit rum på uden at skulle skære hele rummet igennem. Du kan overveje forskellige farver og i dialog med os finde den perfekte nuance, der passer til din vision for rummet.

Eller hvis du ikke er sikker på, hvilken farve du vil vælge, er det altid et sikkert valg at male dine låger hvide, hvilket vil give dit køkken en øjeblikkelig opfriskning.

Tilføj personlighed med nylakerede køkkenlåger

Du kan tilføje noget personlighed til dit køkken. Med så mange forskellige farver og malingsstile til rådighed er maling af dine køkkenlåger en fantastisk måde at tilføje noget personlighed til dit køkken på.

Hvis du vil have et mere vovet look, kan du vælge lyse farver som rød eller gul. Eller hvis du foretrækker noget mere afdæmpet, kan du holde dig til neutrale toner som grå eller beige.

Der er uendelige muligheder, når det gælder lakering af køkkenlågerne i dit hjem, så mor dig med det, og lad din personlighed skinne igennem!

Slutteligt er det hurtigt, nemt og billigt, når du får en professionel virksomhed som Humlebæk Møbellakering til at hjælpe dig.

Alt i alt er lakering af køkkenlågerne i dit hjem en yderst værdifuld investering af både tid og penge.

Kontakt os i dag – vi glæder os til at hjælpe dig!